Locatie

Villa Jongerius
inrit dr. M.A. Tellegenlaan
Kanaalweg 64
3527 KX Utrecht

Bereikbaarheid

LET OP!

Ingang is aan de Doctor M.A. Tellegenlaan
 (invoeren in navigatie – heeft geen huisnummer)

De inrit van het terrein is ter hoogte van het grote witte gebouw. Dit is tevens de ingang voor voetgangers en fietsers. De Villa beschikt over 50 parkeerplaatsen (kosteloos).

Routebeschrijving

Te voet vanaf Utrecht CS

Villa Jongerius is lopend te bereiken in circa 12 minuten. Neem de uitgang Jaarbeursplein (neem niet de trap af naar beneden) maar sla direct linksaf richting Moreelsebrug en de Rabobanktoren. Bij de Moreelsebrug de lift of trap rechtsaf naar beneden nemen en de Croeselaan oversteken. Sla dan linksaf op de Croeselaan. Op de eerste kruising bij de verkeerslichten eerst oversteken en dan rechtsaf slaan naar de van Zijstweg. Voetgangers kunnen het voetpad volgen langs Restaurant FICO en de trechters. Villa Jongerius bevindt zich na de brug aan uw linkerhand. De ingang is ter hoogte van het grote ‘JONGERIUS Ford gebouw’ achter de Villa.

OV-fiets vanaf Utrecht CS

Villa Jongerius is per fiets vanaf de Jaarbeursplein fietsenstalling per fiets te bereiken in circa 4 minuten. Ga vanaf het Jaarbeursplein linksaf de Croeselaan op. Op de eerste kruising bij de verkeerslichten eerst oversteken en dan rechtsaf slaan naar de van Zijstweg. Het fietspad volgen langs Restaurant FICO en de trechters. Villa Jongerius bevindt zich na de brug aan uw linkerhand. De ingang is ter hoogte van het grote ‘JONGERIUS Ford gebouw’ achter de Villa.